Beri & Ebri Hayali Maceralarda...


Dizilerde filmlerde hep görürüz içimiz gider.Ama kaç kişi yaşamıştır ki böyle bir motosiklet keyfini ? Yüzünüze delice rüzgar vururken aşk meşk düşünülür mü birde ?! Korku ile sıkı sıkı sarılırım beline  falan filan... Neyse bizde sizin için iki kız arkadaş denedik bu motor olayını farklı bir hayal kurgusunda.
Ama bizim hayaller öyle pembeli peri masallarına benzemez... 





Çalışmaya başladığımdan beri o eski halimden eser yok şimdi modundayım.Hele de şu günlerde fazla mesaiden mesaiye uzuyoruz.
eee haliyle sosyal hayat denenen yaşam biçimi uzak kalıyor bize.Ama bu da psikoloji açısından iyi bir şey değil. İnsan zamanla bitki ile kıyaslar hale geliyor kendini çünkü.
İşte bizde Beri (Berivan ama ben ona ismi çok uzun olduğundan Beri diyorum )ile yaşayamıyorsak hayal ederiz uleeen moduna geçiyoruz bazen. Bu çizim de o anlardan birinde ilham meleklerimin bana gelmesi ile ortaya çıkan bir çizim.

Beri için... 


5 yorum:

  1. Ben de mağdurum aslındaaa... Evimizde seni çok özlüyorum T___T

    YanıtlaSil
  2. vay be kolaylıklar diliyorum o zaman sana, motor konusunda da çok haklısın aynısı başımdan geçmişti hemde yokuş yukarı oyy yani :)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Nereye ne yazdım, nerelere tıkladım da buraya düştüm bilmem ama karikatürünüz ne sevimli! Ben de blogumda çizgi romanlarımı da paylaşıyorum, beklerim! :)

    YanıtlaSil
  4. Sizi takibe yeni aldım ama çalışmalarınız çok hoş devamını merakla bekliyorum. Bloğumda bir ödül sizi bekliyor kabul ederseniz sevinirim:)

    YanıtlaSil
  5. hehe bu da supermiş. 1 yıldır abla bana motor al diye gunde 23 kez beynimi yiyen bir kardesim var. motordan nefret etmiştim sayesinde ama bak yine sevimli mi geldi ne :D (uzike_)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.